Blade drones vergelijken

Het merk Blade is in 2007 gestart door de RC liefhebbers van Horizon Hobby. Dit concern bouwt al decennia lang met ervaring en liefde aan alle verschillende takken die de RC-wereld rijk is. Door te werken met veel passie, expertise en innovatie is Blade de laatste jaren uitgegroeid tot een merk met zeer innovatieve quadcopters, denk hierbij aan de veel geprezen SAFE technologie. Blade staat voor quadcopter en kwaliteit, en is daarbij absoluut een van de meest innoverende spelers van de markt.

Quadcopters van Blade vallen onder één van de bekendste merken drones op de markt. Ze staan bekend om hun exclusieve SAFE (sensor assisted flight envelope) technologie. Dit is een revolutionair beveiligingssysteem dat het makkelijk maakt voor iedereen om te beginnen met het vliegen van een quadcopter.

Blade biedt quadcopters in de gehele linie. Zowel een beginner als een ervaren vlieger kan bij dit merk terecht.

Best verkochte drones

De E-flite Blade Theory XL 5

Bekijk hier een video van één van de beste race drones op de markt.

De E-Flite Blade Theory XL 5 is een X FPV race drone met een lang ontwerp. Omdat het frame langer is zal deze stabielen vliegen dan een race drone met een gelijke lengte- breedte verhouding. Deze drone wordt volledig voorgemonteerd geleverd. Je kunt hierdoor na het laden van de accu en het lezen van de handleiding direct aan de slag. De E-Flite Blade Theory XL 5 is voorzien van een 200mw videozender welke zorgt voor een stabiel video signaal. De 2206 – 2405 Kv brushless motoren zorgen voor een gigantisch koppel en een hoge topsnelheid. Hierdoor kun je in een razend tempo een parcours afleggen. De Spektrum telemetrie ontvanger zend belangrijke data door naar een compatibele Spektrum zender (minimaal 6-kanaals).