DJI drones vergelijken

Met een DJI drone ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een optimale ervaring. De populaires drones van DJI staan wereldwijd bekend om hun innovatieve en kwalitatieve ontwerp. Ze worden zelfs gebruikt in de foto- en filmindustrie. Bekende en populaire modellen van DJI zijn de Phantom, Inspire en Mavic Pro drones. Wilt u DJI drones vergelijken? Maak dan gebruik van de widget naast dit artikel of klik boven in het menu op “vergelijker”.

Bij DJI draait alles om creativiteit. Dit bedrijf, afkomstig uit de Chinese tegenhanger van Silicon Valley, combineert in haar drones complexe technologie met gebruiksvriendelijke ontwerpen. Je kunt bij ons jouw gedroomde DJI drone kopen, met of zonder ingebouwde HD-camera. De drones van DJI worden wereldwijd gebruikt door onder meer filmmakers, agrariërs of voor reddings- en zoekoperaties.

De best drones

De DJI Inspire 2

Bekijk hier een video van het nieuwste model van DJI:

De Inspire 2 beschikt over alle goede kenmerken van de Inspire 1, maar dan beter. Een geheel nieuw beeldverwerkingssysteem legt beelden vast in maximaal 5.2K in CinemaDNG RAW en Apple ProRes. Hij gaat van 0-80 km/u in slechts 4 seconden en is in staat een topsnelheid te behalen van maarliefst 94 km/u en heeft een maximale afrem snelheid van 9m p/s voor ongehoorde snelheid en behendigheid in een vliegtoestel van deze omvang. Een dubbel batterijsysteem verlengt de vliegtijd naar maximaal 27 minuten (met X4S), zelfverhitting technologie maakt het mogelijk om zelf bij lage temperaturen te vliegen. FlightAutonomy is herzien en speciaal ontwikkeld voor de Inspire 2, wat ervoor zorgt dat hij sensoren heeft die in twee richtingen werken voor obstacle avoidance en Sensor redundantie. Verhoogde intelligentie en meerdere intelligente vlucht modes, waaronder Spotlight pro, geeft zelft enkele piloten de mogelijkheid om complexe, dramatische shots te maken. Een verbeterd video transmissie systeem zorgt voor dubbele signaal frequentie en dual-channel die video streamed vanaf een onboard FPV camera en de main camera tegelijkertijd, voor een betere piloot en camera samenwerking. Bent u overtuigd en wilt u zo snel mogelijk alle DJI drones vergelijken? Maak dan gebruik van de widget naast dit artikel of klik boven in het menu op “vergelijker”.